Europos čempionate jaunasis Anglijos talentas buvo gavęs kojos traumą. Futbolo specialistai ir Didžiosios Britanijos naujienų tarnyba BBC teigia, kad už W.Rooney bus sumokėta apie 37 mln. eurų.

Liverpulio klubo atstovas teigia, jog dėl tikslios sumos šiuo metu dar deramasi ir, kad klubas iš šio sandėrio sieks maksimalios naudos.

Tuo metu Italijos "Serie A" lygos vienas favoritų Turino "Juventus" pasirašė 4 metų kontraktą su švedu Zlatanu Ibrahimovičium ir 3 metų kontraktą su Italijos rinktinės gynėju Fabio Cannavaro. Laikraštis "Gazzetta dello Sport" teigia, kad Amsterdamo "Ajax" (Olandija) už švedą iš italų gaus 19 mln. eurų. 22 metų Z.Ibrahimovičius Europos čempionate įmušęs įvartį į italų vartus bus oficialiai pristatytas šiandien vakarop.

F.Cannavaro, kuris prieš tai žaidė viename iš pagrindinių "Juventus" konkurentų, Milano "Inter" klube, Turine uždirbs 3 mln. eurų per metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją