„KU:RIN“ yra naujausias „Svajonių automobilio“ projekto gaminys. 2006 m. gruodžio mėn. „Toyota Industries Corporation“ (toliau – „TICO“) prezidentas Tetsuro Toyoda pristatė „Svajonių automobilio“ projektą, kurio tikslas yra paskatinti jaunuosius inžinierius siekti gamybos netradicinėmis idėjomis. Projektas subūrė apie 40 jaunųjų inžinierių iš įvairių verslo sričių, kurie gavo užduotį sukurti visiškai naujų koncepcinių automobilių brėžinius ir prototipus „Svajonių automobilio“ tema.

„KU:RIN“ – tai suslėgto oro varikliu varomas automobilis. Gamintojų teigimu, nepaisant to, kad suslėgto oro variklis yra mažas ir lengvas, jo našumas leidžia pasiekti puikių greičio rezultatų. Be to, tai yra nekenksmingas aplinkai automobilis, nereikalaujantis nei fosilinio kuro, nei elektros, rašoma gamintojo pranešime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją