Šios dienos susitikimas buvo itin įtemptas ir aršus. Antrojo kėlinio metu kilo rimtas susirėmimas tarp komandų narių. Rusijos žaidėjas Artiom Rudnikov puolė lietuvį Adrėjų Židkovą ir sukėlė muštynes. Už sukeltas muštynes A. Rundikov skirta 25 min „didžioji bauda“, rytojaus susitikime jis jau nebepasirodys. A. Židkovui skirta drausminė bauda (5 min. + 20 min.) ir jis žaidimo nebetęsė, tačiau rytojaus rungtynėse lietuvis galės atstovauti savo komandą.

HC „Balticai“ tai buvo antrosios varžybos namuose ir naujajame sezone Jaunimo ledo ritulio lygoje (MHL). Rytoj, 17 val. Vilniaus Pramogų arenoje abu klubai susitiks dar kartą paskutiniosioms savo pirmojo rato varžyboms Lietuvoje. Antrojo rato metu Lietuvos klubas išvykoje susitiks su „Zelenograd“ dar trejoms varžyboms.

Iš viso šie klubai sezone sužais šešias rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją