Rugsėjo 29 - spalio 2 dienomis Vilniuje vyksiančių Eurolygos turnyro atrankos varžybų pirmame etape „Lietuvos ryto“ klubas susigrums su Juodkalnijos čempione Podgoricos „Budočnost“ komanda.

Pergalės atveju antrame etape „Lietuvos ryto“ lauks Zagrebo „Cibona“ (Kroatija) - Šolė „Cholet Basket“ (Prancūzija) ekipų poros nugalėtoja.

Jonas Valančiūnas po Europos čempionato taip pat atsipūsti galėjo vos porą dienų. 19-metis vidurio puolėjas jau trečiadienį įsitraukė į „Lietuvos ryto“ ekipos treniruotes ir rengiasi Eurolygos atrankos varžyboms.

„Džiaugiuosi, kad vėl galiu būti su „Lietuvos ryto“ komanda. Buvau jau pasiilgęs draugų. Tikiuosi, kad naujokai mane priims gerai ir visi kartu sieksime šio sezono aukštumų“, - dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė J. Valančiūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją