Spėjama, kad serbas susižeidė Europos krepšinio čempionato antrojo etapo rungtynėse Vilniuje.

Paskutinius penkis mačus A. Rašičius prasėdėjo ant suolo, o savaitgalį, prisijungęs prie Vilniaus „Lietuvos ryto“, iš karto pateko į komandos gydytojų rankas.

Antradienį atliktas kompiuterinės tomografijos tyrimas patvirtino komandos medikų prognozes - krepšininkui nustatytas antrojo juosmens slankstelio skersinės ataugos lūžis. Medikai apskaičiavo, jog krepšininkas traumą patyrė prieš 10 dienų.

Traumą Serbijos krepšininkas patyrė per Europos čempionato antro etapo rungtynes su Lietuva, kai susidūrė su Rimantu Kaukėnu.

„Skaičiuojant nuo šios dienos, galima konstatuoti, jog A. Rašičius rungtyniauti negalės apie 5 savaites. Tai reiškia, kad jis tikrai negalės padėti komandai Eurolygos atrankos varžybose“, – lrytas.lt sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos gydytojas Tomas Vorobjovas.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ dėl kelialapio į Eurolygą kovas pradės rugsėjo 29 dieną. Vilniečiai atranką pradės rungtynėmis Podgoricos „Budučnost“ (Juodkalnija).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją