Patiesalas, kelios knygos, užkandžiai – štai taip. Kita savaitės dalis? Taip, ji irgi bus, bet neverta ypatingo dėmesio, palyginti su palaimingu laiku nuo pirmadienio iki trečiadienio. Tiesiog nesiliaukite apie tai galvoti, kai ketvirtadienio nuobodulys ims viršų. Savaitgalį pajusite didesnį savininkiškumo jausmą nei paprastai.

Jautis

Pasižymite greitu protu – visur, net sudėtingiausiose situacijose. Nuo pirmadienio iki trečiadienio tvarkysite sudėtingus reikalus, bet, kad ir ką darytumėte, pasistenkite nebūti per daug kritiški. Taip pat nereikia ir kurstyti žmonių. Jums dar reikia daug ką nuveikti. Kad ir pasportuoti. Pasitreniruoti ar šiaip pasirinkti užsiėmimą, kuris palaikytų jūsų formą. Antrąją savaitės dalį ne itin norėsite bendrauti. Bet turėsite ateitį omenyje ir išliksite aktyvūs.

Dvyniai

Nuo pirmadienio iki trečiadienio būsite linkęs organizuoti, ieškoti naujų reikalų tvarkymo sistemų, tuštinti savo elektroninio pašto dėžutę, tvarkyti skalbinius, skambinėti visiems, kuriems iki šiol atidėliojote. Tikrai būsite užsiėmę. Ketvirtadienį arba penktadienį, kai tik pradėsite naują projektą, kažkam labai ir tuoj pat jūsų prisireiks. Kiti žmonės tokie reiklūs... O pasirodys, kad jie tik norėjo jums parodyti surastą keistą vabalą. Savaitgalį jokio judėjimo meilės fronte nenusimato.

Vėžys

Pirmosios trys savaitės dienos bus sunkiausios. Norint išgyventi, reikia atsiminti šiuos dalykus: (1) Jūsų šeima jus myli, net jei esate bepročiai; (2) Tik jūs galite daryti tiek daug visko iškart; (3) Tie, kurie kišasi ne į savo reikalus, niekad nelaimės. Visa tai turėkite omenyje ir viskas bus gerai. Ketvirtadienį ir penktadienį bus kas kita. Tai romantiškos dienos, kurias praleisite kartu su mylimuoju. O reikalai darbe? Juos pabaigs kas nors kitas. Arba jūs pabaigsite kitą savaitę. Arba šiaip. Dabar turite svarbesnių reikalų. Savaitgalį įžengsite į naują teritoriją.

Liūtas

Pirmadienį viską organizuosite ir fiksuosite. Tai juk nuostabu, ar ne taip? Visa, ko jums reikia – knygų spinta. Ar kušetė. Šiek tiek baldų. Ketvirtadienį arba penktadienį keliausite ieškoti tų baldų, kurių trūksta jūsų gyvenime. Nesirinkite ultra madingų dalykų – pirkite tokius, kurie jums tarnaus ne mažiau kaip penkerius metus. Savaitgalį pasikalbėkite su kuo nors ne apie baldus. Apie ką nors realaus. O gal Jūsų meilės gyvenimą?

Mergelė

Tris dienas iš eilės, nuo pirmadienio iki trečiadienio praleisite galvodami apie pinigus: iš kur ateina jūsiškiai, kiek jų reikia iki pilnos laimės, kiek reikia tam tikrai kelionei, iš kur gauti daugiau ir panašiai. Ne pats romantiškiausias mąstymas, tačiau bet kokiu atveju dabar esate intravertiški. Ketvirtadienį viso to atsikratysite. Ketvirtadienis ar penktadienis – ideali diena pasimatymui. Meilė tvyros ore. Netgi bus priežasčių būti optimistiškiems. Savaitgalis – laikas, skirtas jums atsigauti ir pailsėti.

Svarstyklės

Nuo pirmadienio iki trečiadienio puikus laikas – jausitės puikiai be jokių paaiškinamų priežasčių – ir šios dienos taip pat kupinos laisvo laiko. Kaip jį panaudosite? Skirkite laiko smulkmenoms, kurių iki šiol nesutvarkėte. Jei draugui reikia pagalbos, pažvelkite į tai kaip galimybę pamatyti draugą. Ketvirtadienį ir penktadienį pasaulis pareikalaus iš jūsų sprendimų, kuriuos pasirinkti dabar nebus nuotaikos, ir tai jus sunervins. Palengvėjimas ateis savaitgalį. Atrodo, patraukliam žmogui jūs tikrai patinkate. Skirkite jam dėmesio.

Skorpionas

Nuo pirmadienio iki trečiadienio su kitais žmonėmis praleiskite tiek laiko, kiek tik galite. Dabar jūs bendravimo genijus. Net nežinote savo sugebėjimų, to, kas priverčia žmones norėti su jumis kalbėtis, bet šie bendravimo įgūdžiai jums tikrai pravers, nes ketvirtadienį ir penktadienį teks juos išbandyti. Šios dvi dienos skirtos flirtui, galbūt ir pasimatymui su žmogumi, kuris jums išties patinka. Kaip atsipalaiduoti ir tuo pat metu išlikti susidomėjusiam? Tai pusiausvyra. Bet negalvokite apie tai. Su tuo susidorosite.

Šaulys

Nuo pirmadienio iki trečiadienio daug nuveiksite – ir ryšitės skambučiui, kurį ilgai atidėliojote ir kuris leis nusimesti sunkią naštą nuo pečių. Viską padarius sužinosite porą dalykų, tarp jų veikiausiai ir porą dalykų apie jums svarbų žmogų. Ketvirtadienį ir penktadienį jūsų energija nesumažės, bet kur kas sunkiau seksis dėlioti varneles prie padarytų darbų. Jums reikia kažkieno pagalbos. Tokio žmogaus, kuris yra tikras organizuotumo genijus. Savaitgalį pataikysite būtent ant to žmogaus.

Ožiaragis

Nuo pirmadienio iki trečiadienio vien tik darbas, darbas, darbas, dar šiek tiek darbo ir dar truputį. Ir dar vadovas dėl visko nepatenkintas. Taip, jūs nusipelnėte algos padidinimo, bet geriau dabar apie tai neužsiminti. Ketvirtadienį ir penktadienį viskas nurims ir galėsite susitikti su draugais linksmam bei atpalaiduojančiam pokalbiui. Kažkas pasakys patį juokingiausią dalyką pasaulyje. Savaitgalį pradėsite jausdamiesi puikiai, bet visa, ką norėsite daryti – tai tik gulėti burbulinėje vonioje.

Vandenis

Nuo pirmadienio iki trečiadienio bus svarbūs santykiai. Jie gali būti romantiški, gali būti platoniški, gali būti susiję su darbu, bet turėsite atsiminti tris dalykus: (1) Kritiškumas dar niekada niekam nepadėjo; (2) Nebūtina žinoti visko prieš veikiant; ir (3) Kitiems žmonėms reikia daugiau pagalbos nei jie gali parodyti. Turėkite tai omenyje ir pasirodysite puikiai. Ketvirtadienį ir penktadienį galiausiai pajusite malonų pusiausvyros jausmą. Savaitgalį nenutolkite per daug nuo namų.

Žuvys

Nuo pirmadienio iki trečiadienio visada galvosite kelis žingsnius į priekį. Tai puiku, bet turi savo minusų: nesusiderinsite su žmonėmis, su kuriais iki šiol gerai sekėsi. Laukite nesusipratimų. Ir įdėkite daug energijos į bendravimą su kolegomis. Ketvirtadienį ir penktadienį pagrindinė tema bus asmeniniai ryšiai. Savaitgalį jausitės emociškai išsekę. Veikiausiai tai sulaikys jus nuo bendravimo su kitais žmonėmis – nebent bendrausite tik paviršutiniškai. O tai vargina ir niekuo nepadeda meilei atsirasti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją