Bekelės entuziastai „Defender“ visureigį vertina už ištikimybę tradiciniam dizainui, kurio akcentai išlaikomi jau šešis dešimtmečius. Nauja koncepcija rodo, kad gamintojai ruošiasi modernizuoti „Defender“ visureigį ir suapvalinti jo formas.

Kompanijos atstovų teigimu, šios dvi vizijos padės sukurti naujos kartos „Defender“, kuris pasirodys 2015 m. „DC100“ simbolizuoja ateities „Land Rover“ pravažumo ir universalumo galimybes, o „DC100 Sport“ – laisvę ir laisvalaikio malonumą.

„Pakeisti „Defender“ yra vienas didžiausių iššūkių automobilių dizaino pasaulyje, šis modelis įkvepia žmones visame pasaulyje. Tai nėra gamybai paruošta koncepcija, tačiau ji pradės 4 metų kelionę siekiant sukurti tinkamą XXI amžiaus „Defender“, – sakė „Land Rover“ dizaino direktorius Gerry McGovernas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją