„Volkswagen buggy up!“ – tai automobiliukas bagio kėbulu, kuris, pasak gamintojų, simbolizuoja laisvės pojūtį. Dviviečio mažylio be stogo pakaba buvo pažeminta 20 mm, o jo dizainas sukurtas taip, kad vizualiai automobilis atrodytų platesnis. Lyginant su įprastu „up!“, bagio koncepcija yra ilgesnė, 190 mm žemesnė ir 31 mm platesnė. Ir dar vienas akcentas – mažylis turi net 18 colių ratlankius.

Dar vieną „Volkswagen up!“ interpretaciją „up! azzurra“ sukūrė du Italijos dizaineriai – Giorgetto Giugiaro ir Walteris de Silva. Tai pajūrio kurortų automobilis – mažas, atviras ir ekologiškas. Jo pavadinimas kilo iš vieno jachtklubo Italijoje. „up! azzurra“ neturi nei stogo, nei durelių.

„Volkswagen cross up!“ – tai koncepcinis automobilis, tačiau gamintojai pabrėžia, kad jis leidžia pažvelgti, kaip ateityje gali atrodyti 4 durų „up!“ versija, kaip gali atrodyti padidinto pravažumo „up!“ versija. Be to, šis modelis sufleruoja, kad „Volkswagen Cross“ modelių šeima ateityje sulauks naujo nario.

Frankfurte „Volkswagen“ parodė dar keletą „up!“ kūrinių: sportišką „GT up!“, ekonomišką „eco up!“ ir elektrinį „e-up!“, kuris rinkoje debiutuos 2013 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją