Vis dėlto Autogidas.lt atliktos apklausos rezultatai rodo, kad dauguma teigiamai vertina automobilių puošybą. Beveik 80 proc. respondentų gražūs papuošti, patobulinti automobiliai, nes puošybos elementai suteikia transporto priemonei išskirtinumo. Tačiau respondentai pabrėžia, kad puošyba turi būti saikinga – perkrovus ar neskoningai išdažius automobilį jis dėmesį trauks kaip netinkamas puošybos pavyzdys.

Kai kuriems vairuotojams automobilių puošyba yra netgi būtinybė – kas ketvirtas apklausoje dalyvavęs vairuotojas teigia, kad būtinai perka lengvojo lydinio ratlankius, kokybišką garso aparatūrą ar kt. Beveik pusė respondentų (apie 43 proc.) lėšų papildomoms autodalims neskiria, nes to neleidžia jų kišenė, tačiau pripažįsta, kad labai norėtų savo automobilį pagražinti, padaryti patrauklesnį, turėti jame geresnės aparatūros.

Likusieji apklausos respondentai pripažįsta, kad jiems įdomu pažiūrėti į išdailintus automobilius, tačiau savųjų jie niekuomet nepuoštų.

Tie respondentai, kurie puošia savo automobilius, neapsiriboja vien tik lengvojo lydinio ratlankiais ar įvairiais salono papuošimais. Autogidas.lt organizuoto automobilių puošybos konkurso rezultatai rodo, kad transporto priemonės itin dažnai nestandartiškai nudažomos, papuošiamos įmantriais elementais (žr. nuotraukų galeriją).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją