Vėžys. Jaučia, kad jo namai yra tvirtovė, patikimas prieglobstis, ypač dėl to, kad šeima šiam Zodiako ženklui yra nepaprastai svarbi. Interjerui Vėžiai skiria labai didelį dėmesį, netgi kotedžus ir vilas jie mielai įrengia patys, remdamiesi asmeniniu komfortu, o ne aukštosios mados naujovėmis. Optimalios spalvos Vėžiams - ramios, santūrios ir taurios: balta, perlamutrinė, geltona, ruda, mėlyna. Jei pasirinkote tamsius atspalvius, papildykite juos šviesiomis, baltomis arba permatomomis užuolaidomis, lovatiesėmis ir kitais tekstilės gaminiais.

Vėžiai jaučiasi puikiai, jei jų būste daug gyvų gėlių, didelis akvariumas ir fontanėliai kambaryje. Geriausiais papuošimais jiems tampa šeimyninės fotografijos ant sienų, vaikų darbeliai ir piešiniai - ne paslaptis, kad Vėžiai yra sentimentalūs ir linkę šiek tiek idealizuoti šeimos temą.

Liūtas. Jiems reikalinga prabangos atmosfera, todėl jie renkasi interjerą pagal principą „svečiai žavėsis". Idealūs baldai - pagaminti iš brangios medienos, apdaila - natūralios medžiagos: oda, taurūs metalai. Jų namuose - išskirtinės vazos, madingų tapytojų paveikslai - viskas privalo būti originalu ir geriausia.
Labiausiai Liūtai vertina kokybę, prekės ženklą ir vertę. Interjere Liūtams tinka auksinė, oranžinė, raudona, purpurinė, terakotos, ryškiai mėlynos spalvos. Jei biudžetas neleidžia užsakyti prabangių baldų, puiki išeitis - ryškios sienos ir elektrinis židinys. Masyvios spintos su išraižytomis rankenėlėmis, didžiulė lova, kurią norisi pavadinti „lože", dideli veidrodžiai, įrėminti kaip meno kūriniai, asmeninis supamasis krėslas, židinys ir sūkurinė vonia - idealaus būsto požymiai. Ir, žinoma, begalė paveikslų ant sienų.

Mergelė. Praktiškas ženklas, sukuriantis harmoningą ir kartu funkcionalų interjerą, turėdamas netgi minimalų biudžetą. Mergelės jaučiasi puikiai, kai interjere dominuoja tiesios linijos ir geometriniai raštai. Spalvų dermė Mergelei yra tiesiog kultas, neišvengiama būtinybė. Jų idealiausios spalvos - šviesiai žydra, šviesiai pilka, šviesiai žalia, kreminė ir ruda, idealus stilius - minimalizmas. 

Patikimi, tvirti, stabilūs baldai, stovintys patogiausiose vietose, lentynėlės ir dėžutės, kur galima tvarkingai sudėlioti daiktus, apgalvotas apšvietimas. Jei leidžia erdvė, skirkite sau kampelį drabužinei, o jei yra galimybė - dar vieną bibliotekai. Pagal abėcėlę arba pagal kitą sistemą sustatytos knygos ir sudėliotų rūbų/avalynės/aksesuarų harmonija užtikrina Mergelei namų, kaip mylimiausios Visatoje vietos, pojūtį. 

Suvenyrai ir panašūs papuošimai tiks tik svetainėje ir miegamajame, tačiau jie turi būti nors šiek tiek funkcionalūs: dėžutėje galima susidėti dokumentus, žvakidėse dažnai uždegti žvakes romantiškai vakarienei, į vazas merkti gėles arba daryti kompozicijas iš džiovintų gėlių.

Svarstyklės. Subalansuoti žmonės, vertinantys harmoniją, tačiau retai mokantys išlaikyti vieningą stilių savo pačių jėgomis. Jei jūs Svarstyklės, įsirenginėdami butą pasikvieskite į pagalbą dizainerį, pageidautina, kad jis išmanytų Feng Shui įmantrybes.

Mėgiamos spalvos - šilta gama: klasikiniai kavos su pienu, rožinės, kreminės spalvų atspalviai, taip pat pastelinė žalia. Baldai ne itin svarbūs, pageidautina, kad jų būtų lyginis skaičius ir jie sudarytų simetriją. Beje, šie du aspektai Svarstyklių namuose turi vyrauti absoliučiai visur - netgi iki pagalvėlių ant fotelio. Pirkdami suvenyrus, atkreipkite dėmesį į porinius simbolius iš Feng Shui - mandarinų anteles, atnešančias laimę ir sėkmę.

Kai tik turėsite galimybę, paskirkite sau atskirą kabinetą ir įrenkite jį pati, vadovaudamasi intuicija.

Skorpionas. Paslapčių ir mįslių mėgėjas, besirenkantis klasiką su lengvu egzotikos prieskoniu. Pasistenkite nepiktnaudžiauti raudonos spalvos atspalviais, ypatingai vyno atspalviu, ryškiai oranžine ir juoda spalvomis - jos labiau tinka aksesuarams, o ne pagrindinėms jūsų būsto spalvoms. Tas pats ir su prislopintu apšvietimu, tamsiomis, šviesos nepraleidžiančiomis užuolaidomis, juodu atlasu - palikite juos miegamajam, tegul svetainė bus šviesesnė, ne tokia panaši į olą.

Geriausi baldai Skorpionui - tie, kurie kupini paslėptų galimybių: įtaisyti stalčiai, spintos su stumdomomis durimis, įvairiausios širmos, stalai su slaptais skyreliais.

Šaulys. Gyvenimu besidžiaugiantis ir mažiausiai prisirišęs prie keturių, nors ir gimtų, sienų Zodiako ženklas. Netgi namuose Šaulius turi supti daiktai, atsivežti iš kelionių, ir šiems daiktams visai nebūtina derėti tarpusavyje. Suvenyrais yra pripildyti visi kambariai, beveik visada tai yra nepraktiški, tačiau egzotiški daikteliai, kuriais galima girtis ir kurie primena tolimus kraštus.
Dėl kolekcionavimo aistros jiems būtinai reikalingos talpios spintos ir komodos, taip pat begalė lentynų, kitaip butas pavirs beprasmišku įvairiausių smulkmenų muziejumi. Tas pats pasakytina ir apie knygas, kurių pas Šaulius prisikaupia ne viena šimtinė - paskirkite joms biblioteką arba bent jau atskirą lentyną.

Idealių spalvų Šauliui nėra - šitam Zodiako ženklui tiks bet kuri vaivorykštės spalva, jei tik ji bus sodri ir džiugins akį. Baldai gali būti mobilūs ir besitransformuojantys, lengvi ir paprasti, svarbiausia įsirengti sau jaukų kampelį su minkštu krėslu arba sofute ir geru apšvietimu, kur jūs galėsite atsiduoti mėgstamiausiam savo užsiėmimui - skaitymui.