Kvepalų "J'adore" reklama su Ch.Theron spaudoje ir per televiziją turėtų pasirodyti rudenį, penktadienį sakė bendrovės "Parfums Christian Dior" atstovė žiniasklaidai.

Ji negalėjo atskleisti sutarties detalių, tačiau leidinys "Women's Wear Daily" (WWD), remdamasis šaltiniais grožio pramonėje, penktadienį pranešė, kad Pietų Afrikoje gimusi aktorė pasirašė trejų metų sutartį, kurioje minima suma svyruoja nuo 3 mln. iki 5 mln. dolerių (atitinkamai 8,4 mln. ir 14 mln. litų).

Šiemet Ch.Theron buvo apdovanota prestižiniu "Oskaru" už geriausią moters vaidmenį filme "Monstras" (Monster), kuriame įkūnijo prostitutę ir žudikę maniakę. Dėl priaugto svorio ir gausaus grimo filme aktorę buvo sunku pažinti.

Anksčiau modeliu dirbusi aktorė tapo dar viena iš garsenybių, pastaruoju metu pasirašiusių reklamos sutartį su didžiaisiais mados namais. Pasak rinkos analitikų, ši tendencija atspindi visuomenės susižavėjimą turtingų ir garsių žmonių gyvenimo būdu.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją