Modelio asistentė Lauren Meisels laikraščiui "Daily Mirror" patvirtino, kad abi moterys taip susikivirčijo, kad atsidūrė ant grindų. Jos kumščiavosi ir rėkė."

Abi pusės pateikia skirtingus duomenis apie tai, kas išprovokavo kivirčą N. Campbell bute Niujorke. M. Burton teigimu, manekenė pradėjo šaukti ir sušėrė jai per veidą. Namų tvarkytoja pajuto tokius skausmus, kad buvo priversta vykti į ligoninę. Tuo tarpu N. Campbell advokatas Johnas Rosenbergas (Džonas Rozenbergas) pareiškė, kad "ginčą sukėlė ponia M. Burton, kuri dabar mėgina iš incidento išspausti pinigų".

Abi moterys parašė pareiškimus policijai ir pateikė protokolui savo versijas. Vis dėlto, anot duomenų, policija atsisakė tirti incidentą.

N. Campbell garsėja savo pykčio protrūkiais. Prieš ketverius metus ji teisme prisipažino su mobiliuoju telefonu trenkusi savo asistentei per galvą. 1998-aisiais juodaodė manekenė, pasak žiniasklaidos, skrydžio metu išplūdo kitą keleivę, pareikšdama, kad "ši yra šlykšti ragana su ateivio galva".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją