1 litrui reikės:

Nedidelių agurkėlių
Po keletą vyšnių,agrastų, juodųjų ir raudonųjų serbentų lapų, 1-2 krapų šakelės su žiedynais
Česnako skiltelė
Keletas juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirnelių
Keletas kalendros žirnelių
1 šaukštas baltojo vyno acto arba obuolių acto
1 šaukštas druskos
1 šaukštas cukraus

Paruošimas:

Agurkėlius užpilti verdančiu vandeniu ir palikti pastovėti apie 30 minučių. Į stiklainį sudėti visus prieskonius ir nuplikytus agurkėlius bei užpilti verdančiu vandeniu, sandariai uždaryti.

Skanaus.

Mano dukra sako, labai skanūs agurkai, kaip iš parduotuvės.

Silvija, Šilalės raj.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)