Buvome užsisakiusios apžvalginę kelionę po Alaniją, tad iš vakaro kuo ramiausiai nuėjome miegoti, nes ryte reikėjo anksčiau keltis. Staiga naktį draugė mane budina ir kartu tildo: "Aiste, ša ša".

Aš persigandau, girdžiu šlepsint pliažines šlepetes, maniau, kad kažkas įsibrovė į kambarį. Draugė mane tildo, sako, kažkas pabeldė į duris ir kažką pakišo po durimis. Kažkaip neramu pasidarė, kad čia kažkoks įžūlus gerbėjas, nes ten tokių netrūko, kadangi vykome dvi merginos.

Sakau: "Aš pažiūrėsiu". O ji: "Neik, dar pamatys per durų apačią, kad radom, palaukiam". Aš nutipenau, žiūriu - raštelis, bet traukt iš po durų baisu, gal stovi ten kas nors už jų, pasišviečiau telefonu. Sakau: "Ten lyg vardas kažkurios iš mūsų".

Dar patūnojome tamsoje, galiausiai pasiėmėme jį ir ot buvo juoko, kai jame buvo užrašas: Alanya tours. 9:40. Taigi agentūra pakeitė išvykimo laiką!

Aistė

*******************************************************************

Šis rašinys - konkurso „Nuotykis užsienyje, kurio nepamiršiu“, dalis. Pasidalinkite savo kelionių istorijomis, papasakokite, ką patyrėte, ir pamokykite kitus, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, o mes geriausio rašinio autoriui dovanosime kvietimą (dviems) apsilankyti viešbutyje "SPA Hotel Belvilis" (su nakvyne). Jūsų istorijų, parašytų lietuvių kalba (su ą, ę, ė, š) el. paštu gyvenimas@delfi.lt lauksime iki rugsėjo 7 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją