Produktai:

10 baklažanų,
10 paprikų,
10 pomidorų,
10 svogūnų,
8 – česnako skiltelių,
3 valgomieji šaukštai acto,
2 valgomieji šaukštai druskos,
0,5 stiklinės cukraus,
200 ml saulėgrąžų aliejaus.

Kaip gaminti:

1. Stambiai supjaustykite baklažanus, paprikas, pomidorus, svogūnus. Sumaišykite su saulėgrąžų aliejumi, druska ir cukrumi. Pavirkite 15 – 20 min. Įpilkite acto ir pavirkite dar 10 min., tada suberkite smulkiai pjaustytą česnaką. Po dviejų minučių sudėkite salotas į stiklainius.

2. Stiklainius reikia pakaitinti 10 – 15 min. Tuomet užsukite dangtelius, pastatykite ant dangtelių, šiltai apklokite ir palaukite, kol atvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją