6-8 porcijoms reikės:
200 g miltų
400 ml pieno
2 obuolių
arbat. šaukšt. kepimo miltelių
arbat. šaukšt. vanilinio cukraus
3 valg. šaukšt. augalinio aliejaus
arbat. šaukšt. cukraus pudros
truputėlio cinamono
žiupsnelio druskos
Gaminimas:
1. Užmaišykite tešlą. Miltus, kepimo miltelius, pieną, druską ir vanilinį cukrų gerai išmaišykite.
2. Obuolius nuplaukite, nusausinsite, išpjaukite sėklytes. Obuolius supjaustykite nedideliais gabaliukais. Juos suberkite į keptuvę, įpilkite truputį vandens ir patroškinkite maždaug minutę.
3. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, iškepkite blynelius.
4. Į blynelius įvyniokite troškintų obuolių. Juos atšaldykite, paskaninkite cukraus pudra ir cinamonu. Papuoškite citrinos griežinėliu.
Skanaus!