6-8 porcijoms reikės:

200 g miltų
400 ml pieno
2 obuolių
arbat. šaukšt. kepimo miltelių
arbat. šaukšt. vanilinio cukraus
3 valg. šaukšt. augalinio aliejaus
arbat. šaukšt. cukraus pudros
truputėlio cinamono
žiupsnelio druskos

Gaminimas:

1. Užmaišykite tešlą. Miltus, kepimo miltelius, pieną, druską ir vanilinį cukrų gerai išmaišykite.

2. Obuolius nuplaukite, nusausinsite, išpjaukite sėklytes. Obuolius supjaustykite nedideliais gabaliukais. Juos suberkite į keptuvę, įpilkite truputį vandens ir patroškinkite maždaug minutę.

3. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, iškepkite blynelius.

4. Į blynelius įvyniokite troškintų obuolių. Juos atšaldykite, paskaninkite cukraus pudra ir cinamonu. Papuoškite citrinos griežinėliu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją