"TeleNav” apklausė 500 mobiliaisiais telefonais besinaudojančių vyresnių nei 16 m. amžiaus amerikiečių. Jiems buvo užduotas klausimas, ką rinktųsi - savaitę nesinaudoti telefonu ar savaitę nesportuoti, neavėti batų, nesivalyti dantų ir neužsiimti seksu.

Trečdalis respondentų - iš jų 70 proc. moterų - atsakė, kad verčiau savaitę nesimylėtų, bet galėtų naudotis telefonu. Pusė apklaustųjų sakė, kad jie geriau savaitę neitų į sporto klubą.

55 proc. respondentų teigė, kad mainais į galimybę naudotis telefonu jie savaitę nevartotų kavos, 63 proc. - šokolado, o 70 proc. - alkoholio.

21 proc. sakė, kad geriau savaitę vaikščiotų basi, bet su telefonu kišenėje, o 22 proc. - kad atsisakytų dantų šepetelio, bet ne telefono.

Tyrimai taip pat parodė, kad išmaniųjų telefonų savininkai buvo labiau prisirišę prie savo telefonų, o pirmoji vieta atiteko “iPhone” naudotojams. Jie dažniau nei “Android” ir “Blackberry” savininkai sutikdavo savaitei atsisakyti sekso, sporto ir batų, kad tik turėtų galimybę naudotis telefonu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją