Grupės nugalėtojai pateks į pagrindinį varžybų etapą, kuriame varžovų jau laukia trys 3 grupės ekipos - Tbilisio "Iberia Star" (Gruzija), Bratislavos "Slov-Matic" (Slovakija) ir Minsko "Mapid" (Baltarusija).

Kauno "Nautaros" trenerio Gerardo Pasažausko teigimu, tikslas - prasimušti į pagrindinį varžybų etapą.

"Nuotaikos komandoje pakilios, vyrai linksmi, visi laukia rungtynių. Kiekvienas žaidėjas važiuoja į Šveicariją su mintimis nugalėti ir vėliau keliauti į pagrindinį etapą Gruzijoje. Vyrai puikiai supranta, jog turime bandyti įveikti varžovus ir žengti tolyn", - KAFF.lt kalbėjo šalies salės futbolo čempionų treneris.

Pagrindinio etapo 3 grupės kovos bus žaidžiamos rugsėjo 24 - spalio 2 dienomis Gruzijoje. Į lapkritį vyksiantį elito etapą pateks dvi stipriausios komandos. Elito etape paaiškės, kurios ekipos 2012 metų balandį žais finalo ketverto turnyre.

Ne paslaptis, jog vasarą sunkus metas salės futbolo komandoms - daugelis žaidėjų atstovauja A ir I lygos komandoms, kiti atostogauja ar dirba užsienyje.

"Vasarą mums ypač sunku, nes nelengva surinkti komandą. Teks verstis be kelių pagrindinės sudėties žaidėjų - Marius Bezykornovas žaidžia Estijoje, Paulius Smaryginas išvykęs į Airiją, nebus ir Mariaus Butėno. Dėl diskvalifikacijos negalės žaisti Marselis Balasanovas, o Artūras Šteinas turės praleisti pirmąsias dvejas rungtynes. Taip pat dėl traumos neaišku ar pilna jėga galės rungtyniauti Audrius Kšanavičius", - apie komandos netektis pasakojo G. Pasažauskas.

Šveicarijoje "Nautarai" teks egzaminuoti du šio turnyro naujokus - "The New Saints" ir Ženevos "Geneva Futsal" klubus.

"Apie varžovus spręsti sunku, bet žinome, jog tiek Šveicarijos, tiek Velso bei Airijos komandos savo sudėtyse turės nemažai legionierių iš Brazilijos. Su Airijos atstovais žaidėme praėjusių metų atrankoje, tada jų gretose buvo aštuoni brazilai, lenkas ir moldavas. Tai buvo tikrai pajėgi komanda. Manau, kad Šveicarijos klube irgi bus daug legionierių, o Velso ekipos galimybes vertinti sudėtinga",- sakė "Nautaros" treneris G. Pasažauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją