Likus minutei iki ketvirto kėlinio pabaigos žydai po Lioro Eliyahu metimo pirmavo 64:61, Antonis Fotsis tritaškiu išlygino rezultatą. Pergalingus taškus, likus 2 sek. iki sirenos, įmetė Kostas Kaimakoglou - 67:66.

A. Fotsis buvo rezultatyviausias ir naudingiausias Graikijos rinktinės sudėtyje - 16 taškų ir 8 atkovoti kamuoliai. L. Eliyahu Izraelio komandai surinko 14 taškų.

Rezultatas:

Graikija - Izraelis - 67:66 (12:11, 19:15, 17:18, 19:22).

Graikija: Antonis Fotsis 16, Kostas Papanikolaou 10, Kostas Koufos ir Kostas Kaimakoglou po 7 taškus.

Izraelis: Lioras Eliyahu 14, Guy Pnini ir Elisha Kadiras po 11, Afikas Nissimas 10, Yuvalas Naimy 7 taškai.

Abi rinktinės žaidė ne stipriausių sudėčių. Graikijos ekipoje nėra Sofoklio Schortsaničio, Vasilio Spanoulio ir Dimitrio Diamantidžio, o Izraelio komandoje trūksta Omri Casspio, Davido Blu, Yotamo Halperino ir Talio Bursteino, kurie praleidžia turnyrą Kipre dėl asmeninių priežasčių.

E.Zourosa lieka optimistas

Graikijos rinktinės vyriausias treneris Elias Zouros lieka optimistas prieš netrukus prasidėsiantį Europos čempionatą. Nepaisant pagrindinių graikų nacionalinės komandos krepšininkų traumų, E. Zouros viliasi, jog tai tik sustiprins rinktinę.

„Vyksta tokie dalykai, kokių nesitikėjome. Tačiau, manau, kad Europos čempionate vienodai kausimės su visais varžovais kiekvieną dieną, nes tikslas bus vienintelis - pergalė“, - teigė E. Zouros su graikų rinktine dalyvaujantis turnyre Kipre.

Graikija Europos čempionatą pradės C grupėje kartu su Juodkalnijos, Kroatijos, Makedonijos, Bosnijos ir Hercogovinos ekipomis bei atranką įveikusia rinktine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją