„Žaidžiu taip, kaip moku. Negalvojau apie savo asmeninius rodiklius. Treneris sakė, kad reikia tiesiog eiti žaisti ir parodyti tai, ką moku geriausiai. Tą ir stengiausi padaryti“, - spaudos konferencijoje kalbėjo vidurio puolėjas.

Anot J. Valančiūno, jis puikiai suprato, jog tai bus debiutinės rungtynės ir šiek tiek jaudinosi.

„Jaudulys, žinoma, kad būna prieš kiekvieną mačą, tačiau šįkart jis buvo dukart didesnis. Čekai parodė, kad ir jie moka žaisti krepšinį. Rungtynės nebuvo lengvos, tačiau džiugu, kad suradome jėgų, susikaupėme ir laimėjome susitikimą“, - teigė J. Valančiūnas.

Lietuvos rinktinės krepšininkai Rusijoje toliau tęs pasirengimą Senojo žemyno pirmenybėms - rugpjūčio 10-ą dieną Maskvoje sužais rungtynes su Rusijos nacionaline komanda, o rugpjūčio 13-ą keliaus į Ispaniją, kur surems ginklus su Europos čempionų titulą ginsiančiais ispanais.

Grįžę namo, rugpjūčio 18-20 dienomis lietuviai sužais kontrolines rungtynes su Ispanijos, Rusijos ir Latvijos krepšininkais.

Prieš čempionato pradžią rinktinė išskris į Slovėnijos sostinę Liubljaną, kur antrą kartą pasirengimo cikle žais su slovėnais.

Pasiruošimą Lietuvos rinktinė baigs rugpjūčio 27-ą dieną Vilniuje "Siemens arenoje", rungtynėse su Gruzijos ekipa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją