Joshua Levittas teigia, jog tokia mintis – vaikas-svarmuo – jam kilo po to, kai jis suprato, kad po vaiko gimimo jis nebegalėjo tiek pat laiko skirti užsiėmimams sporto salėje kaip anksčiau. 36-erių metų tėvas „The Guardian“ laikraščiui sakė, jog viskas prasidėjo gimus vyriausiajai dukrai Sircia, kuriai dabar jau aštuoneri.

„Grįžau namo po ilgos darbo dienos ir žmona įdavė į rankas suirzusį vaiką ir pasakė, jog dabar mano eilė“, - sakė jis. Po to, kai glostymas ir raminimas nepadėjo nuraminti vaiko, jis atsigulė ant nugaros ir pradėjo mergaitę kilnoti. „Sakiau „vaikas aukštyn, vaikas žemyn“ ir Sircia nedelsiant pradėjo juoktis, o aš tuo pat metu pajutau degimą raumenyse. Supratau, jog iš to gali kažkas išeiti. Juk vienu metu dariau kelis darbus“.

Vėliau vyras sudarė visą pratimų programą. „Žinojau, jog tai nepadės laimėti prizinių vietų kultūrizmo konkurse, tačiau supratau, jog mano fizinė būklė buvo prasčiausia per visus gyvenimo metus ir aš privalėjau kažką daryti“, - pridėjo J. Levittas.

Po pirmosios dukros gimė dukra Callie ir sūnus Zaiah – visi jie tėtį vis dar laiko „žmogumi sporto sale“. Trijų vaikų tėvas prideda: „Jie auga ir jų pusiausvyros pojūtis gerėja, todėl su jais galima atlikti daugiau ir įvairesnių pratimų, kas leidžia man tapti stipresniu ir sveikesniu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją