„Red Bull Racing“ vadovas Christianas Horneris nori, kad kompanija pasinaudotų savo patirtimi už „Formulės-1“ ribų.

„Anksčiau „Red Bull“ buvo žinomas tik kaip energetinis gėrimas, tačiau dabar kompanija atpažįstama ir kaip lenktyninių komanda. Todėl įprastų automobilių kūrimas būtų natūralus žingsnis į priekį“, – sakė jis.

Manoma, kad „Red Bull Racing“ ir „Infiniti“ kartu kurs sportinį automobilį, tačiau „Nissan“ koncernui priklausančios markės atstovai apie būsimą modelį kol kas neteikia jokios informacijos.

Artimiausiais metais „Infiniti“ planuoja pristatyti du naujus modelius – pagal „Etherea“ koncepciją sukurtą padidinto pravažumo automobilį, o pagal „Nissan Leaf“ elektromobilį bus gaminamas ir „Infiniti“ elektra varomas automobilis.

Kompanija iki 2015 metų yra užsibrėžusi tikslą padidinti pardavimus iki 500 tūkst. vnt. per metus. Pernai „Infiniti“ pardavė 145 tūkst. automobilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją