Jie paprastai greitai mokosi ir mokykloje jiems nuobodu. Dažnai reikalauja dėmesio ir įvertinimo už savo pastangas, nenori dalytis šlovės spinduliais su kompanionais. Paprastai būna gerų manierų, sudaro gerą įspūdį, nors kartais gali tapti labai užsispyrę ir lengvai supykdomi. Jie trykšta meile, vengia konfliktų, siekia taikos ir harmonijos.

Kaip auklėti Vandenio ženklo vaiką

Tipiškas Vandenis maištaus prieš autoritetus ir taisykles. Tačiau, laikui bėgant, pasidarys tam tikras išvadas, kai turės laiko pamąstyti apie situaciją. Tėvai turėtų laiku pastebėti Vandenių išsiblaškymą ir išmokyti juos mąstyti logiškai.

Vandeniai geriausiai jausis ramioje, taikioje atmosferoje. Kadangi jie itin jautrūs bet kokiai vidinei įtampai, tėvai neturėtų ginčytis prie vaiko. Vandeniai kartais elgiasi užtikrinčiau, nei jaučiasi iš tikro, taigi kai kuriems reikia paskatinimo ir pagyrų iš tėvų, kad galėtų suformuoti tikrą vidinį pasitikėjimą savimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją