Serialas apie mafiją "Sopranai. Mafijos kronika" ("The Sopranos") nominuotas "Emmy" apdovanojimams 20 kategorijų. Politinis serialas "Baltieji rūmai: valdžios godulys" ("West Wing") užsitikrino 12 nominacijų, o populiari, tačiau jau baigta filmuoti komedija "Seksas ir miestas" ("Sex and the City") - 11. 56-ojo "Emmy" įteikimų ceremonija įvyks rugsėjo 19-ąją Los Andžele.

Prizo už geriausią moters vaidmenį gali tikėtis Jessica (Džesika) Parker, taip pat kitos žvaigždės, tarp kurių - Jennifer (Dženifer) Aniston iš "Draugų" ("Friends") bei Edie Falco (Edi Falko) iš "Sopranų". Tarp vyrų kandidatais į apdovanojimą yra "Draugų" žvaigždė Matt LeBlanc (Matas Leblankas), Jamesas Gandolfini (Džeimsas Gandolfinis), kaip mafijos krikštatėvis, bei Martinas Sheenas (Šynas), suvaidinęs prezidentą seriale "Baltieji rūmai: valdžios godulys".

"Emmy" favoritas "Angelai Amerikoje", pasakojantis apie AIDS epidemiją, be kita ko, gali būti apdovanotas kaip geriausias mini serialas. Šansų gauti prestižinį apdovanojimą turi seriale vaidinantys aktoriai Meryl Streep (Meril Stryp), Emma Thompson (Ema Tompson) ir Al Pacino (Alas Pačinas).

Prieštaringai vertinamas serialas "Reiganai" ("The Reagans") gavo septynias nominacijas, tarp jų - pagrindinių vaidmens atlikėjų kategorijose. Pagrindinius vaidmenis čia atlieka Jamesas Brolinas (Džeimsas Brolinas) ir Judy Davis (Džudi Deivis).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją