Į „Meilės trikampio” žaidimą jie net nenorėjo priimti naujokės Rūtos – Laimonas su ja elgėsi gana atsainiai net šokant tokį aistringą šokį kaip tango.

Savo konkurentei šiurkščių pastabų negailėjo ir pavydžioji vyrų medžiotoja Rasa. Vos pamačiusi Rūtą ir kelias minutes su ja pabendravusi „Meilės trikampio” senbuvė išrėžė: „Rūta man atrodo kaip undinė su tinklinėm kojinėm”.

Rasa ne tik įžeidinėjo savo konkurentę, neleido Laimonui pabendrauti su Rūta, bet ir nepaisė „Meilės trikampio” taisyklių: Laimonui šokant tango su Rūta, Rasa įsiterpė į jų šokį, stumtelėjo varžovę ir ėmė šokdinti Laimoną pati.

Mergišiaus reputaciją pelnęs Laimonas įvertino Rūtos pastangas, iš žaidimo pašalino Rūtą ir galiausiai vidurnaktį pasirodė svetainėje. Netrukus duris pravėrė ir Rasa. „Tikiuosi mūsų su Laimonu santykiai išaugs į kažką rimto, būtų smagu”, – palikdama namą kalbėjo laimingoji Rasa.

Namas šiankat liko tuščias, tačiau jau šį vakarą TV3 žiūrovai pamatys naujus dalyvius.

Kas jie tokie – žiūrėkite šį vakarą „Meilės trikampį” 20.30 val. per TV3, kartojimas – 23.30 val. ir 15.00 val. per Tango TV.

Naujausios ir karščiausios informacijos apie laidą ieškokite oficialioje „Meilės trikampio” interneto svetainėje http://meilestrikampis.delfi.lt.