"Su šiais žaidėjais kalbėjomės, buvo noras juos turėti "Armani Jeans", tačiau susitarimo taip ir nepasiekėme. Tai buvo skirtingos priežastys", - portalui "Eurobasket.lt" sakė Sergio Scariolo.

Pasak italo trenerio, D.Lavrinovičių nugvelbė Maskvos CSKA (Rusija), o su Š.Jasikevičiumi derybos tiesiog nutrūko.

"Ne, Jasikevičiaus mūsų klube nebus. Nebeturime laisvos vietos europiečiui gynėjui įžaidėjų grandyje, - kalbėjo S.Scariolo, - Lietuvių? Žinote, be abejo norėčiau komandoje išvysti ne vieną Lietuvos krepšininką, tačiau sunku tai įgyvendinti. Galiu atskleisti tik tiek, kad deramės dar su vienu Lietuvos žaidėju, bet pavardės jums pasakyti negaliu", - teigė penkiasdešimtmetis strategas.

2010-2011 m. sezone Milano ekipoje rungtyniavo Jonas Mačiulis ir Marijonas Petravičius.

S.Scariolo patvirtino, jog M.Petravičius turėjo blogą sezoną, anksčiau jį kamavo traumos, todėl buvo nuspręsta nesiūlyti naujos sutarties.

"Kas dėl Mačiulio, tai sprendimas buvo priimtas dar man nesant vyriausiuoju treneriu. Negaliu pasakyti tiksliai, tačiau, manau, klubo vadovų motyvas buvo aiškus - trauma nėra lengva, po operacijos lietuvio reikėtų laukti, kol jis pradės žaisti, kol atgaus sportinę formą. "Armani Jeans" negalėjo laukti", - kalbėjo S.Scariolo.

Prieš kelias dienas "Armani Jeans" sukirto rankomis su buvusiu Atėnų "Panathinaikos" puolėju, ULEB Eurolygos ir Graikijos čempionu Antoniu Fotsiu.

"Taip, stipriname sudėtį ir tęsiame darbus. Domimės keliais žinomais Europos krepšininkais ir viliamės, jog derybos pasibaigs palankia mums linkme", - "Eurobasket.lt" sakė S.Scariolo, kuris rugsėjo mėnėsį su Ispanijos krepšininkais atvyks į Lietuvą ginti Europos čempionų titulo.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją