Konstruktorių taurės įskaitoje „Scuderia“ žengia trečia ir nuo pirmaujančios „Red Bull“ atsilieka net 166 taškais. Lenktynininkų tarpe Fernando Alonso iki lyderio Sebastiano Vettelio jau trūksta 99 taškų.

„Pastarosiomis dienomis išnagrinėjau padėtį su Stefano Domenicali ir jo inžinieriais“, - pareiškė L. di Montezemolo.

„Mes dirbame išsijuosę ir pažanga, lyginant su ankstesnėmis lenktynėms, jau matoma, o tai iš dalies vyksta dėl kitokio požiūrio į bolido tobulinimą.“

„Mes suprantame, kad situacija abiejuose čempionatuose yra labai sudėtinga, tačiau nenoriu girdėti jokių kalbų apie pasidavimą. Mes privalome nuolat tobulėti ir kovoti dėl pergalės kiekvienose lenktynėse – „Ferrari“ tai privalu“, - pabrėžė italas.

„Akivaizdu, kad jau pradėjome kalbėti apie 2012-ųjų bolidą, kas tokiu metų laiku yra normalu. Tikiu tuo, ką daro Domenicali ir jo komanda, ir esu tikras, kad pamatysime jų darbo rezultatus.“

Nepaisant prasto „Ferrari“ starto, L. di Montezemolo pasidžiaugė puikia šio „Formulės-1“ sezono pradžia ir padėkojo į sportą įspūdingai sugrįžusiai padangų tiekėjai „Pirelli“.

„Manau, kad „Formulės-1“ sezono pradžia buvo teigiama. Turiu pasakyti, kad visos lenktynės buvo neprognozuojamos ir pilnos lenkimų bei iki pat pabaigos įdomios žiūrovams tiek tribūnose, tiek sėdintiems prieš televizorius. Tai buvo vienas iš sporto sau keltų tikslų, kas, aš tikiu, buvo pasiekta“, - aiškino italas.

„Norėčiau pasinaudoti šia proga ir pasveikinti „Pirelli“ su tokiu sugrįžimu į „Formulę-1“. Tiesą sakant, nesu nustebęs – mes su jais palaikėme puikius santykius ir pažinojome juos jau daug laiko, nes jie buvo vieni mūsų tiekėjų itin aukšto pajėgumo automobiliams“, - pridūrė jis.