„Nemanau, kad šis mačas turėjo kokios nors reikšmės - juk susitiko dvi ankstesnių nesėkmių įskaudintos komandos, - lietuvėms pralaimėtos paskutinės dvikovos nesureikšmino graikas. - Svarbiausia yra tai, kad išlaikėme Latviją tarp aštuonių stipriausių Europos komandų. Nežinau, ar tai reikėtų laikyti sėkme, ar nesėkme, bet mes tai padarėme nepaisant rimtų netekčių, kurios praretino mūsų ekipą prieš čempionatą. Rėmėmės jaunomis žaidėjomis, kurios ateityje aukštai iškėlusios laikys Latvijos vėliavą.“

G. Dikeoulakos taip pat sukritikavo Tarptautinės krepšinio federacijos Europos padalinio („FIBA Europe“) politiką leisti nacionalinėse rinktinėse žaisti svetimšalėms.

„Džiugu, kad latviai, kaip ir lietuviai, augina savo jaunąją kartą, o ne tiesiog kviečiasi natūralizuotas žaidėjas iš užsienio. „FIBA Europe“ ateityje derėtų tuo rimtai susirūpinti“, - pabrėžė G. Dikeoulakos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją