Nevengiančios laisvu metu patraukti į miestą pasivaikščioti rusės garsėja aistra apsipirkinėjimui. Visos į čempionato atkrintamąsias varžybas patekusios rinktinės yra apgyvendintos „Andel‘s“ viešbutyje, kuris įsikūręs prie pat milžiniško prekybos centro „Manufaktūra“, tad poilsio dieną Rusijos krepšininkės galės praleisti besidairydamos į vitrinas.

Pasak B. Sokolovskio, žaidėjoms prasiblaškyti prieš svarbiausią pirmenybių mačą bus naudinga.

„Tikiu, kad krepšininkės neis gerti alaus ar šampano ir pernelyg neatsipalaiduos. Tuo tarpu trenerių štabas šeštadienį dirbs visu pajėgumu – analizuosime būsimų varžovių žaidimą“, - aiškino B. Sokolovskis.

Pirmenybių finale sekmadienį Rusijos rinktinė susitiks su antrojo pusfinalio, kuriame kovoja čempionių titulą ginanti Prancūzijos ekipa ir netikėtai toli nužygiavusi Turkijos komanda, nugalėtojomis.

Nors grėsmingąsias prancūzes, kurios iš kovos dėl medalių ketvirtfinalyje išmetė Lietuvos rinktinę, ekspertai laiko poros favoritėmis, B. Sokolovskis teigė, jog abiejų oponenčių šansai – lygūs.

„Šiandien stebėjau Lietuvos ir Juodkalnijos komandų dvikovos pabaigą (lietuvės pralaimėjo 59:68 – DELFI) ir supratau, kiek daug jėgų vakar ketvirtfinalyje atidavė krepšininkės.

Įvertinus tai, kaip lietuvės nuvargino prancūzes, sakyčiau, kad Prancūzijos ir Turkijos šansai laimėti vienodi. Žinoma, prancūzės yra labai atletiškos, turi stiprią priekinę liniją, bet turkės gali jas nustebinti. Tai – labai įdomi komanda. Patikėkite, su turkėmis labai sunku žaisti“, - dėstė Rusijos rinktinės vairininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją