„Renault“ pasirinko DHL, kad ši rūpintųsi logistika pristatant baterijas elektromobilių pardavėjams. Kompanijos darbuotojai bus aprūpinti reikalinga įranga ir apmokyti kaip reikia prižiūrėti elektromobilį bei teikti pagalbą klientams.

„Pagal šį konkretų verslo modelį, klientas išsinuomos bateriją, keičiamą „Renault“ pardavimo punktuose. Mūsų sutartis su DHL yra vienas iš pagrindinių elementų, užtikrinančių, kad pakeitimui skirtos baterijos bus prieinamos klientams“, – sakė Renault“ aptarnavimo po pardavimo direktorius Jacquesas Danielas.

Baterijos bus saugomos DHL patalpose Bonneuile, netoli Paryžiaus. Baterijos bus transportuojamos pardavėjams ir importuotojams į įvairias šalis Europoje bei Azijoje, įskaitant visas pagrindines automobilių rinkas, tokias kaip Vokietija, Prancūzija, Ispanija ir Jungtinė Karalystė. Panaudotos baterijos bus grąžinamos į „Renault“ Flins remonto centrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją