Lietuvos aklųjų sporto federacijai atstovauja 6 sportininkai – Osvaldas Bareikis, Aušra Garunkšnytė, Gluosnė Norkutė, Barbora Šilkinytė, Deividas Tilindis ir Viktorija Urbonaitė – bei penki Neįgaliųjų federacijos sportininkai: Marius Datenis, Justas Chmieliauskas, Antanas Vaičiulis, Darius Pocius ir Donatas Dundzys.

Atletus lydi lengvosios atletikos trenerė Dangyra Grigienė bei plaukimo treneris ir komandos vadovas Rimantas Venckutonis.

Lengvosios atletikos varžybose nugalėtojais tapo neįgaliųjų sporto federacijos atstovas D. Dundzys iš Alytaus bei aklųjų sporto federacijos atstovė G. Norkutė iš Vilniaus.

D. Dundzys nugalėjo disko metimo varžybose - 36 m 62 cm, o G. Norkutė šuoliuose į tolį - 5 m 08 cm. Taip pat Gluosnė iškovojo antrą vietą 100 m bėgime.

Antrą vietą šuoliuose į tolį ir dvi trečias vietas - 100 m ir 800 m bėgimuose - iškovojo aklųjų sporto federacijos atstovas Osvaldas Bareikis iš Vilniaus.

Penktadienį vyksta plaukimo varžybos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)