„Situacija priklausys nuo to, kiek laiko truks lokautas ir kokie pasiūlymai bus iš Europos“, - prieš daugiau nei savaitę dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė D. Songaila, šiuo metu atostogaujantis namuose Šiaurės Karolinoje.

Paklaustas, ar tarp pasiūlymus pateikusių klubų yra ir Lietuvos komandų, D. Songaila išliko paslaptingas: „nieko negaliu pasakyti“.

Buvo skelbiama, kad 33-ejų metų 206 сm ūgio D. Songaila yra atsidūręs ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempiono Kauno „Žalgirio“ akiratyje.

Aštuonerius metus už Atlanto rungtyniavęs D. Songaila, į NBA išvyko iš Maskvos CSKA (Rusija) klubo. Krepšininkas yra Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatas rungtyniauti Europos čempionate.

„Nelabai norėčiau rungtyniauti čempionate neturėdamas sutarties“, - yra sakęs marijampolietis.

Krepsinis.net šaltinių teigimu, sostinės klubas puolėjui mokėtų apie 700-800 tūkstančių eurų per sezoną, o derybos jau gerokai pažengusios į priekį.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją