Sensacingai triumfavusi antro etapo F grupės varžybose Juodkalnijos komanda ketvirtfinalyje atrodė išsikvėpusi ir nusileido turkėms 44:56.

„Tokiuose čempionatuose reikia laimėti ne bet kokias, o svarbiausias rungtynes. Turbūt mūsų komandai pritrūko patirties: juk dauguma mūsų žaidėjų pirmą kartą dalyvauja tokiame renginyje. Atidavėme visą savo širdį pirmuose etapuose, o šiandien žaidėme labai blogai“, - kalbėjo vos 2 taškus pelniusi M. Bjelica.

Prieš metus TEO ekipos aprangą vilkėjusi vidurio puolėja neslėpė, kad iš naujo susikaupti kovai dėl penktosios vietos, suteikiančios kelialapį į olimpinės atrankos turnyrą, bus nelengva.

„Stengsimės užimti penktą vietą, bet dabar sunku apie tai galvoti ir kalbėti“, - atsiduso krepšininkė.

Paklausta, kuri iš kovą dėl apdovanojimų tęsiančių ekipų yra realiausia pretendentė triumfuoti čempionate, M. Bjelica įvardijo Rusijos ir Prancūzijos komandas.

Primename, kad ir Rusijos, ir Prancūzijos krepšininkės užsitikrino vietas pusfinalyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją