"Jaučiu malonumą, kai rengiantis, derinu rankinę, batelius ar basutes, ilgaaulius, diržus, papuošalus(kitus aksesuarus) bei laikrodį. Iš drabužių labiausiai mėgstu sukneles, palaidinukes bei sijonus.

Stilingų daiktų bei drabužių ieškau įvairiose parduotuvėse, mėgstu pasisiūti pati", - anketoje rašo Rita.

Ji negalėtų gyventi be kosmetikos, papuošalų (aksesuarų) bei laikrodžio, o niekada neapsivilktų "treningų, nuskalbtų ir nutįsusių palaidinių, megztinių, šortų".

"Kas mano stiliaus ikona? Tai galėtų būti ne viena, o būrelis jų. Tai: verslininkės Irena Marozienė, Inga Budrienė. Jų stiliaus pojūtis labai elegantiškas. Nors jų asmeniškai nepažįstu, bet visada populiarių žurnalų nuotraukose pasigėriu jų dėvimais drabužiais.

Taip pat labai įdomiai, kaip sakoma, su "cinkeliu" rengiasi "Aprangos" pirkimo vadybininkė Inga Tarėlaitė, interjero detalių salono savininkė Jūratė Skrudupaitė. Iš lietuvių dizainerių patinka Jurgitos Januškevičiūtės-Žiugždienės bei Linos Morkūnienės sukurti drabužiai", - sako Rita.

Dalyvauk ir Tu konkurse. Užpildyk anketą, atsiųsk savo nuotrauką, kurioje esi stilingai apsirengusi ar dėvi mėgstamiausius drabužius, ir laimėk mados namų "Sirena" rankinę - ją galėsi išsirinkti iš visų vasaros sezono rankinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)