Kitos savaitės pradžioje R. Berankis su treneriu Remigijumi Balžeku Vilniuje toliau rengsis sugrįžti į teniso kortus. Šiuo metu sportininkas dirba 60–70 proc. viso pajėgumo. Daugiausiai dėmesio skiriama fiziniam pasirengimui. Krūviai po truputį didinami.

„Liepos 9 arba 10 dieną išvykstame į Jungtines Valstijas. Ten tęsime treniruotes ir 18 dieną, jeigu viskas gerai, startuojame Atlantoje vyksiančiame ATP serijos turnyre. Tokią žinią gavome iš Olandijos specialistų. Vienas jų kartu skris į JAV ir stebės, kaip į didesnius krūvius reaguoja Ričardo kūnas. Porą dienų pabus varžybose. Viskas atliekama labai kruopščiai ir dėmesingai“, – pasakojo R. Balžekas.

R. Berankis dėl traumos buvo priverstas praleisti varžybų ant grunto ir žolės kortų sezonus. Šiuo metu Lietuvos tenisininkas pasaulio reitinge užima 96-ą vietą. Tačiau pasibaigus Vimbldono turnyrui R. Berankis turėtų nukristi apytiksliai į 112-ą vietą.

Dalyvauti turnyre Atlantoje paraiškas taip pat pateikė Mardy Fishas, Milošas Raoničius, Samas Querrey, Johnas Isneris, Kevinas Andersonas, Lleytonas Hewittas ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją