Rungtynių inspektorius Gintautas Ratkevičius pripažino, jog Andriaus Veličkos įvartis 45+1 min. buvo įmuštas iš nuošalės, nors situacija buvo sudėtinga, nes epizodas buvo ant nuošalės ribos.

Dėl šios klaidos, vadovaujantis LFTA inspektoriaus metodiniais nurodymais, teisėjo asistento A. Šeškaus darbas įvertintas patenkinamai. Pagal LFTA Drausmės kodekso nuostatas, LFTA prezidento Jono Bragos įsakymu A. Šeškus mėnesį neteisėjaus A lygoje ir kaip kategorijos FIFA asistentas šiemet nebus skiriamas tarptautinėms rungtynėms.

Vertinant epizodą 47 min. nustatyta, jog Marko Andželkovičiaus smūgio metu du „Ekrano“ puolėjai judėdami trukdė vartininkui ir dėl to nuošalė nefiksuojama kaip pasyvi. Tai turėjo fiksuoti asistentas D. Miklovas ir aikštės teisėjas A. Žuta.

D. Miklovas mėnesiui nušalintas nuo teisėjavimo A lygoje ir kaip FIFA kategorijos asistentas šiemet nebus skiriamas tarptautinėms rungtynėms. A. Žuta nušalintas nuo teisėjavimo A lygoje iki kito LFTA valdybos posėdžio, kuris numatytas liepos mėnesio pabaigoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją