„Sėkmingą praeitų metų sportinės programos modelį išlaikysime ir šiemet. Pernykštė patirtis parodė, kad toks trasų parinkimas yra optimalus variantas dviratininkų pajėgumo atžvilgiu bei puiki galimybė susiburti tiems, kurie startuoja savo malonumui bei tiems, kurie atvyksta susirungti sportiniu tempu“, – sako renginio organizatorius Benediktas Vanagas.

Organizatoriaus teigimu, atsižvelgiant į pernykščio renginio mastą (2010 m. „Velomaratone“ dalyvavo 2700 dviratininkų) bei į tai, kad šiemet jis planuojamas beveik dvigubai gausesnis, visi dviračių entuziastai raginami registruotis anksčiau.

„Norime išvengti tendencingo mūsų šalyje formalumų tvarkymosi paskutinėmis dienomis, kad užtikrintume sklandų starto paketų išdavimą dalyviams. Tikimės, kad iki pasukinės „Velomaratono“ savaitės vykstanti nemokama registracija bus gera paskata registruotis iš anksto“, – teigia B. Vanagas.

Sulig nemokamos registracijos pradžia, organizatoriai kvies dviračių kultūros puoselėjimui neabejingus žymius šalies žmonės bei užsienio šalių dviratininkus.

„Keturias pamatines vertybes – šeimą, sveikatą, ekologiją ir eismo saugumą – įtvirtinti siekiantis „Velomaratonas“ yra priešpaskutinį rugpjūčio sekmadienį vykstantis didžiausias sporto renginys Lietuvoje.

Jo metu trijų kategorijų dviratininkai – vaikai, mėgėjai ir sportininkai – važiuoja įspūdinga dviračių maratono trasa, esančia Vilniaus senamiestyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją