Turėjome tikrai gražią ir jaukią šventę, nepaisant lietingo oro, jautėmės įsimylėję, gražūs, laimingi kartu. Galiu drąsiai teigti, kad būti vyru ir žmona yra išties gera, nepaisant mūsų ilgo bendro gyvenimo iki santuokos.

Taigi, būsimos nuotakos:

1. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad teisingai su vyru nusprendėme daryti kitokią dviejų dienų šventę – pirmą dieną paskyrėme sau ir šeimai, kitą dieną – draugams. Taip išvengėme sugadintos nuotaikos dėl gal būt per daug išgėrusių draugų, nepatenkintų giminių ar panašių vestuvinių istorijų. Taigi vakarienei rinkomės gražų restoraną, su puikia virtuve, o pašėliojimui su draugais – kiek kuklesnę kavinę.

2. Nors prieš vestuves peržiūrėjome daugelio fotografų darbus, susidarėme viziją, ką norėtume matyti nuotraukose, tačiau neišvengėme didelės klaidos. Pasirinkome fotografą, visgi ne visiškai pagal jo darbus, bet labiau pagal mums labai tikusią nedidelę kainą, „kaip pažįstamiems“. Taigi, čia tikrai nebuvo ta vieta, kur vertėjo taupyti, tačiau dabar jau galiu tik patarti ir pasiūlyti nekartoti mūsų klaidos...

3. Turėjom labai šaunius liudininkus, kurie tikrai užėmė mūsų svečius vakarienės metu – buvo sakomos kalbos, teikiamos mažos dovanėlės, staigmenos. Tad jei neturėsite tokių svečių, liudininkų ar piršlių, o gal modernių šventės vedėjų, reiktų pagalvoti, kaip visus svečius įtraukti į jūsų šventę, nes kai kuriems iš jų, tai tik eilinis „balius“, o jums - įsimintina diena.

4. Didžiausią mūsų klaidą matau tame, kad neturėjome povestuvinės kelionės. Išvykome tik kelioms dienoms prie ežero, tačiau po vestuvių norėjosi saulės ir įspūdžių, tačiau koją pakišo ribotas biudžetas.

Pabaigai, galiu pasakyti tik tiek - gyvenimas nesibaigia vestuvėmis, jis juk tęsiasi ir po vestuvių... Neišleiskite paskutinių santaupų brangiems vestuvių atributams, blizgučiams ar limuzinams, nedarykite kažko, nes visi taip daro, nepamirškite vestuvių tikslo bei santuokos reikšmės.

Mylėkite iki tos dienos, o po jos – dar labiau.

Inga

******
Visų būsimųjų nuotakų vardu dėkojame už patarimus, o jus taip pat raginame pasidalinti savo patirtimi - dalyvaukite konkurse „Klaidos, kurių nekartočiau besiruošdama/-s vestuvėms“ ir laimėkite kvietimą (dviems, su nakvyne) praleisti SPA viešbutyje „Belvilis“!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją