Avino ženklo vaiko asmenybė

Paprastai Avino ženklo vaikai yra sveiki ir greitai atsigauna po ligų, nors jie linkę į susižeidimus ir nelaimingus atsitikimus, neretai susijusius su galva. Jie smalsūs, lakios vaizduotės, paprastai pradeda vaikščioti ir kalbėti anksti, trokšta dėmesio ir mėgsta dominuoti.

Jie gali netekti savitvardos, kai viskas klostosi ne taip, kaip jie nori, nors šiaip jie dosnūs, linkę rodyti švelnumą šeimai ir draugams. Avinukai labai energingi, impulsyvūs, mėgsta nuotykius. Jie temperamentingi, atsidavę, natūraliai tampa lyderiais ir tikisi, kad žaidimų draugai jų klausys.

Kaip auginti Avino ženklo vaiką

Tai smalsūs ir aktyvūs vaikai, todėl dažniausiai neapsieinama be mažų ir didesnių traumų. Avinukai neretai būna labai užsispyrę, todėl auginti tokį vaiką gali būti nelengva. Dažnai geriausias būdas auklėti Avino ženklo vaiką yra sukurti jam iššūkius, kadangi Avinai mėgaujasi galimybėmis įrodyti savo pranašumą.

Avinukai gali maištauti prieš vadovybę mokykloje, todėl tėvams reikės išmokyti vaikus, kaip paklusti vyresniems ir laikytis taisyklių. Jiems taip pat reikės išaiškinti viską apie kompromisus.

Avinai yra drąsūs, mėgsta išbandyti naujus dalykus, spręsti problemas. Dėl šių savybių jie gali atrodyti pasitikintys savimi, tačiau dažnai jie emociškai pažeidžiami ir jiems reikia papildomo užtikrinimo, kad yra mylimi.

Tėvai turėtų skatinti Avinukus dalyvauti sportinėje veikloje, kadangi tai apsigimę lyderiai. Šiam ženklui dažniausiai sekasi veikla, susijusi su rungtyniavimu, kadangi taip pasireiškia jų stipri valia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)