Po vestuvių, vykusių balandžio 29 dieną, princas Harry‘is ir Pippa esą buvo jau ne kartą susitikę. Sklando gandai, kad vienas kitą jauni žmonės vadina pačių susigalvotomis pravardėmis.

Vienas karališkajai šeimai artimas šaltinis žurnalui „Grazia“ sakė, kad jaunuoliai padeda vienas kitam išsilaižyti žaizdas po santykių griūčių.

„Po karališkųjų vestuvių jie daug kalbasi telefonu, mažiausiai penkis kartus buvo susitikę, kartu gėrė arbatą Klarenso rūmuose. Pippa mano, kad Harry‘s turi šelmišką humoro jausmą“, - teigia šaltinis.

Niekas negali ginčytis, kad britai tiesiog apsaltų iš laimės, jei galiausiai paaiškėtų, kad raudonplaukis Harry‘s ir stilingoji Pippa krito vienas kitam į akį.

„Jis tik neseniai nutraukė artimus santykius. Jis tik bando kelti išsiskyrimo skausmą patyrusios Pippos nuotaiką“, - tvirtina šaltinis.

Iš tikro džentelmeno nieko kito ir negalima tikėtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją