Turėjo praeiti nemažai laiko, kol Diana vėl rado vidinę pusiausvyrą ir ryžosi apie tada patirtus išgyvenimus pasakoti garsiai. Neslepia: tam, kad vėl su šypsena planuoja į ateitį, daug įtakos turėjo sutiktas mylimas žmogus – dvejais metais vyresnis ispanas masažų specialistas Patxi Erdoiza Diazas, rašo žurnalas „Žmonės“.

„Prieš daugiau kaip metus nuvažiavau atostogų pas labai gerą draugę į Ispaniją. Su ja daug metų atstovavome tai pačiai komandai... Ten ir sutikau anksčiau dviratininkų masažuotoju dirbusį Patxi – pajutau atvirą, paprastą, nuoširdų jo žvilgsnį. Pradėjome bendrauti. Po truputį, po truputį grįžo jausmai. Tai – vienintelis vyras, kuris po skyrybų mane palietė. Nė akimirkos neturėjau noro juos keisti kaip kojines manydama, kad tada man palengvės“, - pasakoja dviratininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją