Daugelio keliautojų draugu patapęs interneto personažas Makalius (Rimvydas Širvinskas), iki šiol patarimus žarstęs savo internetiniame puslapyje, pasiruošęs padėti ir išsklaidyti baimes ir abejones TV1 televizijos žiūrovams. Šį kartą Makalius ne tik žarstys kelionių patarimus, bet ir leisis pats į pigias keliones. Kaip ir priklauso – jis parodys, kaip už minimalią pinigų sumą galima aplankyti svečias šalis, kokias sąlygas suteikia pigūs viešbučiai, patars, kur išsinuomoti automobilį, kokias vietas verta aplankyti ir pasiūlys daugybę kitų, kiekvienam keliautojui aktualių idėjų. Visa tai nufilmuos nei per žingsnį neatsitraukiantis operatorius, o koncentruotą, įdomią ir naudingą informaciją visi galės pamatyti laidoje „Makaliaus kelionės".

„Viena pigiausių ir įspūdingiausių mano kelionių buvo į Maljorką. Prieš dvejus metus už 70 litų suskraidžiau į abi puses. Žinoma, buvo ir nerealiai pigių skrydžių - vos 10 litų ir 56 centai kainavo skrydis į Londoną, bet ši išvyka nebuvo tokia įsimintina, kaip atostogos Ispanijos Balearų salyne. Deja, šiais metais, itin pabrangus kurui, atostogų už tokią sumą jau nebesusiorganizuosi, tačiau už bilietus mokėti iki 200 litų ir atostogauti prie Viduržemio jūros dar tikrai galima“, - pasakoja naujosios TV1 laidos herojus Makalius.

„Makalius keliaus po visą Europą, apsilankydamas net ir pačiuose mažiausiuose miesteliuose, atskleisdamas šių vietų žavesį. Jis kiekvienam laidos žiūrovui patars, kaip pamatyti kuo daugiau gražių vietų, išleidžiant minimalią sumą. Manau, tai itin aktualu vasarą“, - pasakojo prodiuserinės kompanijos „Media Lab“ vadovas Šarūnas Jasiukevičius.

Laida bus rodoma TV1 kanalu sekmadieniais 13.40 val. nuo birželio 26 iki rugpjūčio 28 dienos. Iš viso bus parodyta 10 laidų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)