Pirminiais duomenimis, incidentas įvyko apie 12.30 val. – judria gatve važiavęs vairuotojas sustojo prie šviesoforo ir nepraleido iš paskos į dešine puse norėjusio pasukti automobilio. Tada, pasak liudininkų, iš automobilio iššokę keli girti vyrai pripuolė prie priekyje stovėjusio automobilio vairuotojo ir ėmė jį kolioti, grasinti bei į saloną mėtyti centus.

Vairuotojas vyrus bandė tramdyti, tačiau šiems nepasitraukus, jis išlipo iš automobilio ir iš dujinio pistoleto du kartus iššovė į orą. Kadangi vienas vyras bandė pulti vairuotoją, šis šovė jam į veidą.

Kauno policijos atstovė Gražina Lekavičienė DELFI sakė, kad netrukus į įvykio vietą atvyko policijos ekipažas, judrioje gatvėje siautėję vyrai buvo pristatyti į Dainavos policijos komisariatą. „Su jais pareigūnai turi problemų – jie dabar draskosi komisariate“, – sakė ji.

Abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs.

Įvykio aplinkybės dar tiriamos.

Dėkojame DELFI skaitytojui Artūrui Brazui už filmuotą medžiagą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)