Artūro Šileikio teigimu, prisiminimai apie grupę jam išliks puikūs, tad ketvirtadienio koncerto jis taip pat laukia su malonumu. „Per tuos metus susipažinau su daugybe puikių žmonių, sugrojom daug šaunių koncertų, prikrėtėm tikrai linksmų išdaigų – viso to neįmanoma užmiršti“, – sakė Artūras Šileikis, birželio mėnesį po ilgų svarstymų visgi nutaręs toliau nesieti savęs su muzikanto veikla.

„Galime tik padėkoti „Shillui“ už puikų kartu praleistą laiką“, – sakė „Thundertale“ muzikantai. Šios savaitės koncertas Vilniuje jiems taps ne tik bakalauro mokslus baigusio grupės gitaristo Jono Chockevičiaus, kuris Vakarų Londono universitete mokėsi populiariosios muzikos atlikimo elektrine gitara, studijų pabaigos atšventimu, tačiau ir Artūro Šileikio išleistuvėmis.

„Šis vakaras grupei – ypatingas. Kartu įrašėme „Perkūno sakmių“ DVD, dabar kartu savotiškai užbaigiame šį etapą ir netrukus turėsime pradėti naują „Thundertale“ istorijos puslapį. Šis koncertas gali tapti jungiamuoju tarp šių dviejų etapų“, – sakė grupės vokalistas ir gitaristas Laurynas Baškys.

Viena populiariausių Lietuvos metalo grupių muzikos gerbėjams surengs akustinį koncertą Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje. Romantiškos ir heroiškos dainos, kurias atlieka grupė, sulaukia vis didesnio atgarsio tarp klausytojų ir pelno šiai grupei vis didesnį populiarumą.

Pernai metais išleistos „Perkūno sakmės“ yra vienas sėkmingiausių pastarojo meto DVD Lietuvoje, šio albumo dainos skamba televizijos seriale „Naisių vasara“. Muzikos gerbėjams šis albumas žinomas iš kūrinių „Švieski, žvaigžde, aukštai“, „Lietuvos broliai į karą jojo“, „Kol viltis gyva“, „Ženklai“ ir kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)