Koncertą sekmadienį, birželio 12 dieną 21.15 val. tiesiogiai transliuos ir Lietuvos radijas, ir Lietuvos televizija. Žiūrovai išvys keturis mėnesius vykusio, rekordinio skaičiaus dainų – apie 200 – sulaukusio konkurso finalininkus: 12 dainų, kurias labiausiai palaikė telefonu ir internetu balsavę klausytojai ir profesionalų komisija, kurią sudarė kompozitorius Mindaugas Urbaitis, LATGA-A generalinis direktorius Edmundas Vaitiekūnas, kompozitorius ir tekstų autorius Martynas Bialobžeskis, Lietuvos radijo muzikos laidų vyriausioji redaktorė Birutė Paškevičienė ir LRT programos „Opus3“ vadovas Darius Užkuraitis. Kuri daina sulaukė didžiausių komisijos ir žiūrovų simpatijų, paaiškės paskutinėmis koncerto akimirkomis.

Kadaise prestižiniu buvusio ir šiemet atgaivinto konkurso „Vilniaus bokštai 2011“ nugalėtoju pretenduoja tapti Raigardo Tautkaus ir Kauno šampaninio choro, Aistės Pilvelytės, Olego ir Nedos, Rositos Čivilytės, Liepos Mondeikaitės, „Lemon Joy“, „Dizzy Rockets“, Jūratės Miliauskaitės, Julijos Jačėnaitės atliekami kūriniai. Gros LRT grupė, vadovaujama Dainiaus Pulausko, ir „Triumfo arkos“ orkestro styginių grupė. Nugalėtojams atiteks solidūs piniginiai prizai.

Koncerto vedėjai – pirmuosius „Vilniaus bokštus“ septintojo dešimtmečio pabaigoje vedęs diktorius Juozas Šalkauskas ir Lietuvos radijo žurnalistė Giedrė Čiužaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją