Pagrindinis festivalio svečias Moby atvyks į Lietuvą tiesiai po koncerto kaimyninės Baltarusijos sostinėje Minske. Kuriame viešbutyje atlikėjas su savo palyda apsistos Vilniuje, nežino net renginio organizatoriai - ši informacija itin kruopščiai slepiama.

Bene patį didžiausią dėmesį Moby komanda teikia garso ir apšvietimo įrangos kokybei, o taip pat - atlikėjo mitybai. Moby tapo veganu dar 1980-aisiais ir visiškai nevartoja jokių gyvūninės kilmės produktų, taip pat nedėvi rūbų iš odos, kailių, pūkų ir šilko, tad pateiktas reikalingų koncertui maisto produktų sąrašas privertė organizatorius aplankyti bene visas sostinėje esančias ekologiškų bei veganams tinkančių produktų parduotuves ir ūkininkų turgelius.

Prieš savo pasirodymą Trakų pilyje Moby surengs spaudos konferenciją žiniasklaidos atstovams bei dalyvaus susitikime su gerbėjais, tarp kurių – net keturi stulbinamo panašumo Moby antrininkai (tarp jų – viena mergina).

Po savo pasirodymo atlikėjas planuoja ilsėtis viešbutyje, o jau kitą dieną iškeliauti į kitą gastrolinio turo koncertą Liuksemburge.

Ištrauka iš ketvirtadieninio Moby pasirodymo Maskvoje, stadione “Lužniki”:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją