Visi naujų „Volvo“ savininkai, pradedant nuo 2012 m. modelių galės nemokamai parsisiųsti programą, kuri padės surasti automobilį. Tereikia savo telefone aktyvuoti specialią programą kuri parodys tašką žemėlapyje, kur yra jūsų automobilis. Kompasas netgi parodys kryptį, kuria reikia eiti, jeigu automobilis pastatytas nežinomoje vietovėje ir jūs patys pasiklydote.

Be to, šios programos pagalba galima pasitikrinti ar visos durys ir ar visi langai uždaryti o prireikus galima bet kurias duris atrakinti arba užrakinti esant kad ir kitame pasaulio krašte.

Įdomu, kad savininkas galės per atstumą prieiti ir prie automobilio kelionės kompiuterio informacijos – pasitikrinti kuro kiekį bake, nuvažiuotą atstumą, vidutinį greitį, patikrinti tepalo lygį ir t.t. Tad dabar sutuoktinis galės kontroliuoti savo antrąją pusę mobiliajame telefone.

Speciali programa saugos 40 pastarųjų dienų tikslius automobilio parametrus – nuvažiuotą atsumą, sunaudotą kurą ir t.t. Šiuos duomenis galima perkelti į „Exel“ programos failą – puikus pagalbininkas kompanijos automobilių parko priežiūrai.

Žinoma, jeigu kažkas laužiasi į automobilį, jo savininkas tučtuojau gauna perspėjimą į mobilųjį telefoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją