Dianos pasirašytuose laiškuose šiek tiek atsiskleidžia privatus poros, kurią ji vadina tiesiog ponu ir ponia Walesais, gyvenimas. Diana aprašo, kaip jaudinosi per vizitą Velse, pasakoja draugei, kaip džiaugiasi, tapsianti motina.

Laiškuose aprašytas džiaugsmingas gyvenimas – visiška priešingybė vėlesniems Dianos pareiškimams, kad jautėsi be galo nelaiminga. Po kelerių metų ji prisipažino, kad laukdamasi Williamo tyčia krito nuo laiptų, o iki 1986 m. kelis kartus bandė nusižudyti.

Dianos laiškuose gausu šauktukų, nemažai keistų rašybos klaidų.
Laiškus parduoda moteris, kuriai jie ir buvo rašyti – buvusi mokyklos direktorė Margaret Hodge.

Moterys susidraugavo, kai kartu dirbo vaikų darželyje „Young England“ Londone. Draugystė tęsėsi iki pat princesės Dianos žūties 1997.

Laiškuose Diana kreipiasi į draugę „brangiausioji Margaret“, per daugelį metų trukusį susirašinėjimą ji beveik nepasakoja apie santuokos sunkumus. 1986 m. ji atrašė M. Hodge, dėkodama už sveikinimą penktų santuokos metinių proga.

„Praėjo penkeri metai“, – rašė ji. Vėliau Diana prisipažino, kad 1986 m. užmezgė romaną su majoru Jamesu Hewittu. Tais pačiais metais princas Charlesas atnaujino romaną su Camilla Parker Bowles.

M. Hogde (69 m.) teigė: „Žinau, kad ji labai mylėjo princą Charlesą ir tenorėjo mainais meilės.“

Laiškai bus parduodami už maždaug 20 tūkst. svarų birželio 21 d. vyksiančiame aukcione.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją