Neturtinė žala estrados princu tituluojamam R. Cicinui priteista dėl televizijos laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ dar prieš kelis metus parodyto reportažo apie jo asmeninį šeimos gyvenimą. Bylą pralaimėjusios bendrovės „Tele-3“ ir „TV PRO media“ 10 tūkst. Lt turės sumokėti solidariai.

Teisėjos Renatos Kasimovienės paskelbtas sprendimas dar nėra galutinis – bylą pralaimėjusi televizija ir prodiuserinė kompanija jį galės apskųsti apeliacine tvarka.

Sprendimą galės skųsti ir R. Cicinas, kurio ieškinys dėl neturtinės žalos atlyginimo buvo patenkintas tik iš dalies – dainininkas prašė priteisti 95 tūkst. Lt.

Estrados princas televiziją į teismą padavė dėl laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ parodyto reportažo, kuriame buvo užsimenama apie dainininkui esą atliktą intymią operaciją, seksualinę orientaciją bei sūnų.

Ieškinyje buvo nurodyta, kad „Nuodėmių dešimtuke“ pirmąją vietą dainininkui skyrę laidos autoriai pateikė garbę ir orumą žeminančius faktus bei kišosi į privatų jo gyvenimą.

Apie istoriją, kai esą į R. Ciciną panašus asmuo buvo atvežtas į Kauno klinikas ir jam esą buvo atlikta intymi operacija, prieš trejus metus buvo rašęs „atostogauti“ išėjęs bulvarinis dienraštis „L.T.“. Tačiau vėliau laikraščio redakcija pripažino negalinti pagrįsti faktų ir laikraštyje išspausdino paneigimą bei atsiprašymą.

Paneigimą, anot teismo, turės paskelbti ir TV3.

Kreipdamasis į teismą R. Cicinas taip pat prašė uždrausti rodyti bet kokius reportažus apie privatų gyvenimą bet kurioje TV3 laidoje.

Vieną populiariausių Lietuvos televizijų į teismą padavęs R. Cicinas ieškovu byloje buvo nurodęs ir savo mažametį sūnų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją