„Kai sutinki tokią moterį, žinai, kad tai – ji. Neturiu jokių standartų, man reikia pajusti. Nesvarbu nei ūgis, nei figūra, nei akių ar plaukų spalva. Visa tai – paviršutiniški dalykai. Kiekviena moteris skirtingai ir savaip žavi. Nekalbu apie išorinį žavesį. Svarbiausia – vidinis grožis. Kai moteris graži ne tik išore, bet ir vidumi, ji gali patraukti mano dėmesį“, - žurnalui „Stilius“ atviravo L. Kleiza.

„Kai turiu moterį ir su ja draugauju, nesuprantu, kam reikalingi pašaliniai žmonės. Kol draugauji, viskas gražu, smagu. Jei atsibostame vienas kitam, nesutariame, išsiskiriame, ir tiek. Toks mano požiūris.“

„Žinoma, visi jaunystėje esame padarę klaidų. Tačiau šiuo metu aš jau žinau, ką reiškia santykiai ir kaip sunku juos puoselėti. Jei nukrypai į šalį, nebeturėk vilčių, kad santykiai bus tokie kaip anksčiau. Tai suvokiu bėgant metams, vis daugiau apie tai galvoju. Jei turi ką nors gero, tikro šalia, reikia tai branginti ir vertinti. Žolė už tvoros ne visada yra žalesnė“, - samprotavo sportininkas.

Krepšininko nuomone, pirmiausia moteris turi būti moteriška, savarankiška, turėti tikslą. Tuomet ir dviejų partnerių santykiai yra visaverčiai. Moteris neturi sėdėti namuose ir laukti, kol vyras atneš jai pinigų.

„Ko netoleruočiau? Neištikimybės. Mano moteris turi būti ištikima. Ji turi būti gera motina, vertinti šeimą – šiais laikais labai sunku tai rasti, šios vertybės dingsta, išsigimsta“, - sakė L. Kleiza.

„Aš irgi šventai tikiu, kad lietuvaitės – gražiausios pasaulyje. Lietuvos merginos yra tikresnės, natūralesnės. Graikės pietietiškesnės, aršesnės. Amerikietės? Visokių yra.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)